Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CNN Greece]: H «σκιώδης» πρώτη κυρία της Γαλλίας, Ζιλί Γκαγιέ, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
[CNN Greece]: H «σκιώδης» πρώτη κυρία της Γαλλίας, Ζιλί Γκαγιέ, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

[CNN Greece]: H «σκιώδης» πρώτη κυρία της Γαλλίας, Ζιλί Γκαγιέ, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Στο βιβλίο που κάνει πρωτοσέλιδα “Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να το πει αυτό…” (“Un Président ne devrait pas dire ça…”) γράφει ο Φρανσουά Ολάντ για τη νυν σύντροφο του Ζιλί Γκαγιέ: “Δεν θα υπάρξει επισημοποίηση (της σχέσης). Τουλάχιστον όχι μέσα στην επόμενη πενταετία.”

Η Ζιλί Γκαγιέ “υποφέρει από αυτή την κατάσταση. Κάθε φορά που μπορούν να της χρεώσουν κάτι το κάνουν ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικότητα. Δεν είναι μια σύντροφος με την κλασσική έννοια της λέξης, διαφορετικά θα ήμουν κάθε μέρα μαζί της. Προσέχω να μην έχει δημόσια διάσταση (η ιστορία) παρόλο που είναι γνωστή. Τη βλέπω τακτικά αλλά όχι τόσο συχνά όσο θα το θέλαμε. Τη συμβουλεύω να κάνει όσο περισσότερα επαγγελματικά πράγματα γίνεται” προσθέτει ο Ολάντ. Η Γκαγιέ προφανώς και ακολουθεί την παρότρυνση του να χτίσει μια δημόσια εικόνα που ταιριάζει στη σκιώδη πρώτη κυρία της Γαλλίας, αφήνοντας πίσω τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα για τη σχέση τους που ξεκίνησε ως φήμη και επιβεβαιώθηκε μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Έτσι, η γαλλίδα ηθοποιός επισκέφθηκε τον αμπελώνα του Château Roubine στο γραφικό χωριό Λοργκ, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Βαρ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, για να παραστεί σε δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο ‘Ιδρυμα για την Υγεία των Γυναικών, του οποίου είναι πρέσβειρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!