Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών Τσίπρα-στελεχών;
[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών Τσίπρα-στελεχών;

[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών Τσίπρα-στελεχών;

Οι χαμηλοί τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κράτησαν πολύ.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΙΡΖΑ εκτυλίχτηκε χτες σε κλίμα έντασης. Ορισμένοι κάνουν λόγο για την πιο επεισοδιακή συνεδρίαση των τελευταίων ετών. Αναμφίβολα, το πιο σημαντικό επεισόδιο ήταν αυτό μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου .

Μετά το πέρας της εισηγητικής τοποθέτησης του κ. Τσίπρα, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε διευκρινίσεις για την ατζέντα της συνεδρίασης, δηλαδή αν θα συζητηθεί ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου και η εκτίμηση για το εκλογικού αποτελέσματος. Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε να απαντάει, κάποιοι βουλευτές παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να ακούσουν, έγινε η σχετική «συνελευσιακή βαβούρα», και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με οργισμένο ύφος είπε: «Άντε μην τα πάρω». Στη συνέχεια, είπε ότι η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσιο της εισήγησής του. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το επεισόδιο διέρρευσε αμέσως, κάτι που ορισμένοι εξέλαβαν ως ένδειξη αποφασιστικότητας του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στα στελέχη του. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν και άλλες έντονες παρεμβάσεις Τσίπρα σε κριτικές ομιλίες βουλευτών.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Ορισμένες πηγές έχουν την εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τα στελέχη του. Ωστόσο, άλλες πηγές αρνούνται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη τέτοιο σχέδιο. Όπως και να έχει, ο κ. Τσίπρας εκπέμπει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ισχυρές αντιρρήσεις στη διαδικασία ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά μία γραμμή πληροφόρησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διστάσει να προχωρήσει με τον τρόπο που κρίνει σκόπιμο, ακόμα και αν αυτό σημάνει ότι θα αφήσει πίσω του σημαντικά στελέχη ή τάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!