Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικό τέλος στην παραφιλολογία της ΝΔ η απόφαση του ΣτΕ
[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικό τέλος στην παραφιλολογία της ΝΔ η απόφαση του ΣτΕ

[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικό τέλος στην παραφιλολογία της ΝΔ η απόφαση του ΣτΕ

Για οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες , κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι δικαιώνονται οι προσπάθειες της κυβέρνησης να μπει τέλος στην ασυδοσία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Με αυτήν δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας, το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι», αναφέρει ακόμα.

Καλεί, τέλος, όλους τους αρμόδιους φορείς «να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!