Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Σε αμφισβήτηση πάγιες σταθερές της ελληνικής διπλωματίας
[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Σε αμφισβήτηση πάγιες σταθερές της ελληνικής διπλωματίας

[CNN Greece]: ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Σε αμφισβήτηση πάγιες σταθερές της ελληνικής διπλωματίας

Κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , για την στάση του όσον αφορά τη ΣΥΡΙΖΑ , ασκεί με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος επιπλέον υποστηρίζει ότι τίθενται «σε αμφισβήτηση πάγιες σταθερές της ελληνικής διπλωματίας».

Σε ανακοίνωσή του, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος , αναφέρει: «Ενώ στην ιστοσελίδα του γραφείου του πρωθυπουργού η ατυχέστατη δήλωση του κ Μητσοτάκη περί στήριξης της εκτέλεσης Σουλεϊμανί χάθηκε – στην κυριολεξία – στη μετάφραση, o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης – με σειρά δηλώσεών του – επιχειρεί να την υποστηρίξει, με τον ισχυρισμό μάλιστα, ότι η σχετική κριτική του ΣΥΡΙΖΑ “κινείται στα όρια της τρέλας”!».

Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρει ότι «είναι περιττό να επαναλάβω ότι η εκτέλεση ανώτατου στρατιωτικού σε έδαφος τρίτης χώρας, χωρίς να υφίσταται κατάσταση πολέμου, αποτελεί κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Αυτό επισημάνθηκε, προς τιμή του, ακόμη και από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας καθηγητή διεθνούς δικαίου κ. Άγγελο Συρίγο».

Ακολούθως, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!