Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Συνεργασία Δήμου Αθηναίων – Mastercard για την προσέλκυση τουριστών στην πρωτεύουσα
[CNN Greece]: Συνεργασία Δήμου Αθηναίων – Mastercard για την προσέλκυση τουριστών στην πρωτεύουσα

[CNN Greece]: Συνεργασία Δήμου Αθηναίων – Mastercard για την προσέλκυση τουριστών στην πρωτεύουσα

Την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της Αθήνας ως city breakπροορισμό συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων , ο οποίος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Mastercard, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Athens Tourism Partnership.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, η Αθήνα έφθασε το 2017 τα 5 εκατ. επισκέπτες, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με το 2012 που ήταν και το ναδίρ, ενώ για το 2018 στους πρώτους 4 μήνες η πληρότητα των ξενοδοχείων αυξήθηκε κατά 5% με τις επισκέψεις στους πρώτους 5 μήνες να αυξάνονται κατά 25%.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι πλέον 4 στους 10 επισκέπτες της Αθήνας έρχονται επειδή την έχουν επιλέξει ως city breakπροορισμό, ενώ γενικότερα υπάρχει αύξηση 30% τη φετινή στους city break επισκέπτες.

Η συνεργασία με τη Mastercard έχει ως στόχο να ενισχύσει την τάση. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ξεκίνησε ήδη ψηφιακή καμπάνια, για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό που παρουσιάζει βιωματικές εμπειρίες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard. Η καμπάνια εστιάζει στη γαλλική αγορά και έχει τίτλο «Athens exclusive experiences for Mastercard cardholders». Προωθεί τρείς βιωματικές εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στην πόλη μέσω των οποίων, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα την Αθήνα και τα κρυμμένα μυστικά της.

Οι τρεις εμπειρίες, που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την συνεργασία αυτή, εμπνέονται από την Φιλοσοφία, τη Γαστρονομία και τη Κλασσική Αθήνα και αφορούν σε θεματικές ξεναγήσεις με έντονα διαδραστικά στοιχεία, που αναδεικνύουν την Αθήνα μέσα από μία διαφορετική σκοπιά και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν στιγμές ανεκτίμητης αξίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!