Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Κομισιόν
[CNN Greece]: Συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Κομισιόν

[CNN Greece]: Συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Κομισιόν

Τα συγχαρητήρια της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής δέχεται η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής .

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , συνεχάρη μέσω Twitter την νέα πρόεδρο της Κομισιόν , δηλώνοντας ότι θα έχει την πλήρη υποστήριξή του.

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της για μια ισχυρή Ευρώπη που θα παρέχει ασφάλεια. Η φον ντερ Λάιεν θα έχει την απόλυτη στήριξή μου», έγραψε στα αγγλικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Συγχαίρουμε τη νέα πρόεδρο της Κομισιόν για την εκλογή της. Tη στηρίξαμε για να εφαρμόσει ατζέντα ενεργούς υποστήριξης στο Διεθνές Δίκαιο, κοινωνικής συνοχής, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Θα είμαστε κοντά της για να πάμε την Ελλάδα και την Ευρώπη ψηλά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος , μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Τα συγχαρητήριά τους στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την εκλογή της στο αξίωμα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκφράζουν επίσης κορυφαίοι Γερμανοί πολιτικοί, δεν λείπει ωστόσο και η κριτική από τους πολιτικούς της αντιπάλους.

«Αναλαμβάνετε το αξίωμά σας σε μια περίοδο ιδιαίτερων προκλήσεων, κατά την οποία η σημασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης αμφισβητείται πολλαπλώς. Ταυτόχρονα εναποτίθενται μεγάλες ελπίδες στην Γερμανία από τον ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!