Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ραγκούσης: Ασκήθηκε αστυνομική βία στο Κουκάκι – Η κυβέρνηση είπε ψέματα
[CNN Greece]: Ραγκούσης: Ασκήθηκε αστυνομική βία στο Κουκάκι – Η κυβέρνηση είπε ψέματα

[CNN Greece]: Ραγκούσης: Ασκήθηκε αστυνομική βία στο Κουκάκι – Η κυβέρνηση είπε ψέματα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης με φόντο την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, με τον τομεάρχη ΠροστασίαςτουΠολίτη του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει πως με βάση τις «επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις των νοσοκομείων τεκμηριώθηκαν πλέον δύο αναντίλεκτες αλήθειες».

«Πρώτον. Στην επιχείρηση των ΜΑΤ στο Κουκάκι ασκήθηκεπαράνομηαστυνομικήβία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στην ιδιοκτησία τους. Επίσης, τουλάχιστον μία γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ραγκούσης, και συμπληρώνει: «Δεύτερον. Η κυβέρνηση Μητσοτάκηείπε ψέματα και προσπάθησε να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει «μνημειώδη ως προς το θράσος της και τα ψέματά της πως δήθεν δεν ασκήθηκε αστυνομική βία κατά την επιχείρηση των ΜΑΤ» την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Όσα παράνομα κι αντισυνταγματικά έγιναν εντός της ιδιοκτησίας Ινδαρέ, ήταν αναπόσπαστο μέρος της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης του όμορου κτιρίου κι εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους ψεύτες και όσους τους στηρίζουν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνον έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για την παράνομη και καταχρηστική αστυνομική βία με την οποία παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, αλλά πλέον αποδεικνύεται και ως μία ψευδόμενη κι αδίστακτη κυβέρνηση η οποία συκοφαντεί και τραυματίζει αθώους πολίτες όπως η οικογένεια Ινδαρέ, προκειμένου να συγκαλύψει τις έκνομεςενέργειές της» γράφει ο ίδιος, και καταλήγει λέγοντας:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!