Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 14 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ψηφίστηκε το ν/σ για την τηλεοπτική διαφήμιση και τη διαδικασία αδειοδότησης καναλιών
[CNN Greece]: Ψηφίστηκε το ν/σ για την τηλεοπτική διαφήμιση και τη διαδικασία αδειοδότησης καναλιών

[CNN Greece]: Ψηφίστηκε το ν/σ για την τηλεοπτική διαφήμιση και τη διαδικασία αδειοδότησης καναλιών

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την τηλεοπτική διαφήμιση , το barcode στις εφημερίδες και το μητρώο στον περιφερειακό τύπο, καθώς και η τροπολογία για τον επανακαθορισμό της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ποτάμι καταψήφισαν. Η Ένωση Κεντρώων δήλωσε «παρών». Την υπουργική τροπολογία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς στήριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και οι ΑΝΕΛ. Καταψήφισαν Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ποτάμι, ενώ «παρών» είπε η Ένωση Κεντρώων.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τηλεοπτική διαφήμιση έπεσε η αυλαία των εργασιών της Βουλής. Θα διακόψει για λίγες ημέρες και θα επανέλθει τέλη Αυγούστου. Και στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την κριτική της αντιπολίτευσης προς τον υπουργό Ψηφιακής ότι υποχώρησε στο ζήτημα ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην διαφήμιση, που θα είναι προαιρετική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!