Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη σύσταση επιχείρησης “με μια στάση”
[CNN Greece]: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη σύσταση επιχείρησης “με μια στάση”

[CNN Greece]: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη σύσταση επιχείρησης “με μια στάση”

Τη διαβεβαίωση ότι θα εκδοθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες υπουργικές αποφάσεις, ώστε να τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή από τον Μάρτιο η ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα γίνεται πλέον η έναρξη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, έδωσε στη Βουλή ο νέος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ανοίγοντας με την ομιλία του τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων μέσω των υπηρεσιών μιας στάσης, που συζητείται και ψηφίζεται με διαδικασίες express από τη Βουλή, ο νέος υπουργός υποστήριξε ότι αποτελεί μέρος της στρατηγικής της κυβέρνησης για την βελτίωση οικονομικού περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

«Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της αντιπολίτευσης, το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ενθαρρυντικό», είπε, προσθέτοντας ότι έχουν υποβληθεί ήδη 50 επενδυτικά σχέδια, ενώ άλλα 1050 είναι στη διαδικασία υποβολής.

Εκ μέρους της ΝΔ, ο εισηγητής της Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ειδικεύεται στις «πιρουέτες», καθώς εκεί που έλεγε ότι θα κατεδαφίσει την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, σήμερα χτίζει κι άλλες εργαλειοθήκες. Ανέφερε οτι η κυβέρνηση έχει αλλεργία στην προώθηση διορθωτικών αλλαγών, την ίδια στιγμή που – όπως είπε- επιδεικνύει ιδιαίτερη σπουδή στην υλοποίηση μέτρων που αυξάνουν τη φορολόγηση των νοικοκυριών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!