Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τι προκάλεσε την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας
[CNN Greece]: Τι προκάλεσε την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

[CNN Greece]: Τι προκάλεσε την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

Στη διαρροή ψυκτικού υγρού στον μεγάλο θάλαμο που χρησιμοποιούσαν σαν ψυγείο στο υπόγειο του ταχυφαγείου επικεντρώνει την έρευνα του ο ειδικός πραγματογνώμονας που ψάχνει την αιτία της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε χθες το πρωί στο κατάστημα στηνπλατεία Βικτωρίας και στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, ενώ τραυμάτισε πέντε ακόμη άτομα.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο υπόγειο του καταστήματος και ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή τι μεσολάβησε πριν την έκρηξη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζει το CNN Greece, λίγες μέρες πριν, οι υπάλληλοι του ταχυφαγείου είχαν διαπιστώσει μια έντονη μυρωδιά να προέρχεται από τον ψυκτικό θάλαμο που υπάρχει στο υπόγειο.

Ειδοποίησαν τον ψυκτικό υπάλληλο για να κάνει τον σχετικό έλεγχο και να δει τι συμβαίνει.

Οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος θα ελέγξουν αν το ειδικό υγρό που βάζουν στα ψυγεία, ήταν αυτό που προκάλεσε την έντονη δυσοσμία. Επίσης θα ελέγξουν αν ο ψυκτικός όταν πήγε να διορθώσει τη βλάβη είχε μαζί του καμινέτο ή οποιαδήποτε φιάλη με ποσότητα υγραερίου ή προπανίου.

Πηγή: CNN Greece

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!