Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: «Προεδρικές» σκέψεις στο… βουνό: Τα ονόματα υποψήφιων στη «λίστα» Μητσοτάκη
[CNN Greece]: «Προεδρικές» σκέψεις στο… βουνό: Τα ονόματα υποψήφιων στη «λίστα» Μητσοτάκη

[CNN Greece]: «Προεδρικές» σκέψεις στο… βουνό: Τα ονόματα υποψήφιων στη «λίστα» Μητσοτάκη

Μήνυμα αποτροπής και ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες που όταν χρειαστεί θα κάνουν το καθήκον τους έστειλε ο πρωθυπουργός από την Κάσο, όπου βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων .

Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι συμπαραστέκεται και βρίσκεται κοντά στους Έλληνες ακρίτες που καθημερινά λίγα χιλιόμετρα από τα τουρκικά παράλια είναι οι πρώτοι που γίνονται αποδέκτες των απειλών των Τούρκων.

Για αυτό και ο πρωθυπουργός, όταν επισκέφθηκε το νησί και τους κατοίκους, έστειλε ισχυρό μήνυμα στην αντιπέρα όχθη:

«Η παρουσία μου εδώ αυτή τη σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία αλλά και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας δίκαια συμβολίζει την αταλάντευτη πεποίθησή μας ότι θα υπερασπιστούμε αυτά τα δίκαια και την εθνική ακεραιότητά μας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας».

Ο κ. Μητσοτάκης, που από χθες βράδυ βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στο Μέτσοβο, επέμεινε στον διάλογο με την Τουρκία, αρκεί αυτός ο διάλογος, όπως είπε, να μην γίνεται υπό συνθήκες πίεσης και εκβιασμών:

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, βρίσκεται ήδη στο νομό Ιωαννίνων στην περιοχή του Μετσόβου, από όπου κατάγεται η οικογένειαΑβέρωφ. Αποτελεί επίσης μια περιοχή, όπου η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ισχυρούς δεσμούς.

Ο λόγος που ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την περιοχή για λίγες ημέρες ξεκούρασης είναι, μεταξύ άλλων, για να σκεφτεί -όπως είχε πει άλλωστε και ο ίδιος- το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν δεν τον έχει βρει κιόλας, στην περίπτωση που δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο σημερινός πρόεδρος ΠροκόπηςΠαυλόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!