Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Pretty Woman: Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το αρχικό «σκοτεινό» σενάριο
[CNN Greece]: Pretty Woman: Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το αρχικό «σκοτεινό» σενάριο

[CNN Greece]: Pretty Woman: Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το αρχικό «σκοτεινό» σενάριο

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε μία νέα αποκάλυψη 29 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας «Pretty Woman».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της συναδέλφου της «Actors on Actors », Πατρίσια Αρκέτ, σχετικά με τις γυναίκες του Χόλιγουντ , οι οποίες θριαμβεύουν και έχουν κλείσει τα 50.

Όταν η συζήτηση στράφηκε ως προς τις καριέρες τους, η Τζούλια Ρόμπερτς φυσικά αναφέρθηκε στο «Pretty Woman» -το οποίο το 1990 είχε βρεθεί στην κορυφή του box office. Πρόκειται για την ταινία που την έκανε γνωστή ανά τον κόσμο και «εκτόξευσε» το κασέ της.

Για το σενάριο του έργου μίλησε πρώτη η Αρκέτ, η οποία τότε διεκδικούσε τον ρόλο της ιερόδουλης Βίβιαν. Δήλωσε λοιπόν ότι το αρχικό σενάριο ήταν πολύ «σκοτεινό» και το τέλος του «πολύ βαρύ».

Πηγή: Screengrab/Variety

Τότε, η Ρόμπερτς άρχισε να θυμάται και να εξιστορεί το αρχικό σενάριο. Αποκάλυψε ότι στην τελευταία σκηνή της ταινίας ένας άνδρας πετά τη Βίβιαν από το αυτοκίνητο «και πετά χρήματα πάνω της. Στη συνέχεια βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και απομακρύνεται ενώ εκείνη μένει εκεί, σε ένα σκοτεινό σοκάκι».

Τώρα, όσον αφορά το γιατί το σενάριο άλλαξε, η Τζούλια Ρόμπερτς εξήγησε ότι λίγες ημέρες αφού είχε κερδίσει τον ρόλο της, η εταιρεία παραγωγής έκανε πίσω κι εκείνη έμεινε ξαφνικά χωρίς δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!