Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Τι πρέπει να κάνετε στα 20 για να μην έχετε τύψεις στα 30;
[CNN Greece]: Τι πρέπει να κάνετε στα 20 για να μην έχετε τύψεις στα 30;

[CNN Greece]: Τι πρέπει να κάνετε στα 20 για να μην έχετε τύψεις στα 30;

Πόση πλάκα έχει να είσαι στην δεκαετία των είκοσι; Νιάτα, ξεγνοιασιά, έλλειψη ρυτίδων, μερική τουλάχιστον! Το να διανύεις τα είκοσι είναι άψογο, αλλά εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους… για τα τριάντα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε για να μην σας μείνουν μη και αλλά.

1. Μάθετε την αποταμίευση . Όταν δεν παίρνεις πολλά, το να μαζεύεις μερικά χρήματα κάθε μήνα είναι δύσκολο. Αλλά αν κάπως καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας στο μέλλον.

Ένας κύριος μεγάλης ηλικίας αποκάλυψε πρόσφατα το πόσο θα ήθελε να είχε κάνει κάποιες αποταμιεύσεις ότι ήταν 20. Τότε έβλεπε τα λεφτά «σαν ευκαιρία για πάρτι και κατέληξε να τα πετάξει όλα».

«Αυτή είναι η μια απόφαση που θα έπαιρνα πίσω», έγραψε στο Reddit.

(REUTERS/Chip East)

2. Προσοχή στο σώμα σας. Μπορεί να γλιτώνετε την παχυσαρκία και να τρώτε την μια πίτσα μετά την άλλη, όμως για πόσο καιρό θα της «σκαπουλάρετε»;

Εσωτερικό λίπος! Ναι, υπάρχει. Και μπορεί να περικυκλώσει τα όργανά σας, ακόμη και αν είστε πολύ αδύνατοι. Μόλις ο μεταβολισμός σας μειώσει τους ρυθμούς του, το να εγκαταλείψετε αυτές τις συνήθειες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!