Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ποτάμι: Δεν περιμένουν τον Τσακίρη για να φύγουν, το κάνουν λόγω των φόρων Τσίπρα
[CNN Greece]: Ποτάμι: Δεν περιμένουν τον Τσακίρη για να φύγουν, το κάνουν λόγω των φόρων Τσίπρα

[CNN Greece]: Ποτάμι: Δεν περιμένουν τον Τσακίρη για να φύγουν, το κάνουν λόγω των φόρων Τσίπρα

Δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τις δηλώσεις του διευθυντή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη , να μετεγκατασταθούν στη Βουλγαρία όσοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι με την εξοντωτική φορολογική πολιτική του και την υπέρογκη αύξηση των εισφορών έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της Βουλγαρίας, περισσότερο απ’ ότι η ίδια η βουλγαρική κυβέρνηση», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωση του μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Τσακίρη.

«Κι εκεί που περιμένεις το κυβερνητικό σύστημα εξουσίας τουλάχιστον να προβληματιστεί από την κατάσταση, ακούς την κυνική δήλωση του διοικητή του ΟΑΕΕ “όποιος αδυνατεί να πληρώσει ας πάρει την οικογένειά του κι ας πάει στη Βουλγαρία”. Δεν περιμένουν τον κύριο διοικητή. Το κάνουν ήδη. Αλλά στους καρεκλοκένταυρους, φαίνεται ότι είναι εντελώς αδιάφορο», συμπληρώνει το κόμμα.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Τσακίρης μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και ότι απλώς ήθελε να καταδείξει τη «ζωηράδα» και την ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!