Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Να πως θα πάρει το παιδί σας γράμμα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη
[CNN Greece]: Να πως θα πάρει το παιδί σας γράμμα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη

[CNN Greece]: Να πως θα πάρει το παιδί σας γράμμα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη

Αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που ο Άγιος Βασίλης είναι πνιγμένος στη δουλειά. Κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το δύσκολο έργο του, βοηθά τα ξωτικά του με τα δώρα και κάνει δοκιμές με τους ταράνδους του για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Αν λοιπόν το παιδί σας περιμένει απάντηση στο γράμμα που του στείλατε, τότε είναι σκούρα τα πράγματα. Που καιρός να απαντήσει σε όλα;

Για να μην χαλάσουν τα Χριστούγεννα σας όμως με κλάματα και απογοήτευση από την απάντηση που δεν ήρθε ποτέ, οι Ταχυδρομικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ προτείνουν να λάβετε εσείς το δύσκολο έργο της απάντησης και αυτές αναλαμβάνουν να φτιάξουν το γράμμα έτσι ώστε να φαίνεται ότι έφτασε από τον Βόρειο Πόλο.

Πως λειτουργεί η διαδικασία; Πείτε στο παιδί σας να γράψει ένα γράμμα και αφήστε το να το βάλει σε έναν φάκελο που έχει διεύθυνση αποστολέα το «Άγιος Βασίλης, Βόρειος Πόλος».

Αργότερα ανοίξτε μυστικά το γράμμα και απαντήστε ως Άγιος Βασίλης. Οι Ταχυδρομικές Υπηρεσίες συστήνουν να γράψετε την απάντηση στο πίσω μέρος του αρχικού γράμματος του παιδιού σας, για να μπορεί να δει και αυτά που έγραψε.

«Όταν απαντάτε σαν Άγιος Βασίλης, κάντε την απάντηση όσο πιο προσωπική γίνεται με το επισημάνετε τα επιτεύγματα του το περασμένο έτος». «Για παράδειγμα το ότι σας βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, το ότι πήρε καλούς βαθμούς σε κάποια μαθήματα στο σχολείο ή το ότι συμμετείχε σε κοινωνικές εργασίες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!