Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: PLAYMOBIL play & give 2016: Nέες συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από Αρχαία Ελλάδα
[CNN Greece]: PLAYMOBIL play & give 2016: Nέες συλλεκτικές φιγούρες  με έμπνευση από Αρχαία Ελλάδα

[CNN Greece]: PLAYMOBIL play & give 2016: Nέες συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από Αρχαία Ελλάδα

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν χαμόγελα! Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give «συστήθηκαν» στο κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φέτος η PLAYMOBIL Hellas στο πλαίσιο του αγαπημένου κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give που συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, παρουσίασε 2 φιγούρες – σταθμό στην ιστορία της εταιρίας: Ο Δίας και η Αθηνά, με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποτελούν τις πρώτες ελληνικές φιγούρες που κατασκευάζει ο κολοσσός παιχνιδιών PLAYMOBIL, διεθνώς.

Ο Δίας και η Αθηνά κυκλοφορούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όπως κάθε χρόνο, στόχος του Κοινωνικού Προγράμματος, είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Από τα παιδιά, για τα παιδιά.

(Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέες συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give ‘υποδέχθηκαν’ το κοινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Penthouse Suite, στον 7ο όροφο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου NEW Hotel)

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Penthouse Suite, στον 7ο όροφο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου NEW Hotel και με την αξεπέραστη θέα της Ακρόπολης, οι 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give 2016, υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Δία και την Αθηνά και να ανακαλύψουν την ιστορία της δημιουργίας τους και την πορεία τους από τον Όλυμπο μέχρι το εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα και πλέον σε όλα τα παιδικά δωμάτια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!