Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Πύργος Γκρένφελ: Σελίν Ντιον, Ρόμπι Ουίλιαμς & άλλοι για το Λονδίνο
[CNN Greece]: Πύργος Γκρένφελ: Σελίν Ντιον, Ρόμπι Ουίλιαμς & άλλοι για το Λονδίνο

[CNN Greece]: Πύργος Γκρένφελ: Σελίν Ντιον, Ρόμπι Ουίλιαμς & άλλοι για το Λονδίνο

Η Adele βρέθηκε στο θρήνο κάτω από τον Πύργο της Κολάσεως που έχει κοστίσει τη ζωή σε 79 ανθρώπους. Το ίδιο και ο νεότερος Μπέκαμ, το ίδιο και η παλιά και νέα φρουρά του παλατιού (βλ. Ελισάβετ & Ουίλιαμ) και για κακή της τύχη η Τερέζα Μέι που πλέον κατηγορείται για μια συμπεριφορά απάθειας και ανείπωτης αδιαφορίας απέναντι στους πολίτες της. Παράλληλα μια ορδή από star, από τη Σελίν Ντιον του Καναδά στο Ρόμπι Ουίλιαμς θα συμμετέχουν σε μια φιλανθρωπική ηχογράφηση διασκευής για την οικονομική υποστήριξη των οικογενειών που έχασαν όσα είχαν στο τραγικό περιστατικό του Λονδίνου.

Η Ντιον είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των τραγουδιστών που θα συμμετάσχουν στην εγγραφή του τραγουδιού Bridge Over Troubled Water των Simon & Garfunkel, μια ιδέα που είχε ο μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας Σάιμον Κάουελ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Grenfell του Λονδίνου.

Το τραγούδι, στην ηχογράφηση του οποίου συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 19 ιουνίου, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνών, ο παραγωγός αποφάσισε, σύμφωνα με την Daily Express, να διατεθεί μέσω του διαδικτύου την Τετάρτη, 21η Ιουνίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!