Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας
[CNN Greece]: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

[CNN Greece]: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία στο δήμο της Φλώρινας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και της επέλασης του χιονιά , ενώ με καθυστέρηση θα ανοίξουν τα σχολεία σε πολλούς άλλους νομούς της δυτικής Μακεδονίας. Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες σε όλη τη δυτική Μακεδονία είναι από 0 βαθμούς έως -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο επαρχιακό και ορεινό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, στο νομό Κοζάνης τα σχολεία θα ξεκινήσουν με δύο ώρες καθυστέρηση στο δήμο Σερβίων Βελβεντού και με μία ώρα καθυστέρηση στο δήμο Βοϊου και στο δήμο Κοζάνης. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Εορδαίας.

Στο νομό Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 40ο χλμ. έως το 44ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Αβδέλλας, ενώ τα σχολεία στο δήμο Γρεβενών θα λειτουργήσουν από τις 9.15 το πρωί.

Στο νομό Καστοριάς αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες, από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου) και στην επαρχιακή οδό Νεστορίου – Επταχωρίου (μέσω Πεύκου).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!