Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παραλαβή και τις αιτήσεις για το επίδομα
[CNN Greece]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παραλαβή και τις αιτήσεις για το επίδομα

[CNN Greece]: Πετρέλαιο θέρμανσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παραλαβή και τις αιτήσεις για το επίδομα

Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης , σε τιμή ελαφρώς «τσιμπημένη» σε σχέση με την περασμένη χρονιά και τους καταναλωτές να περιμένουν να ανοίξει η εφαρμογή για να κάνουν την αίτησή τους για το επίδομα θέρμανσης .

Η άνοδος του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, αλλά και του ΦΠΑ έχουν σαν αποτέλεσμα να πωλείται ακριβότερα το πετρέλαιο θέρμανσης με την τιμή του να διαμορφώνεται περί τα 92 λεπτά το λίτρο.

Οι καταναλωτές μάλλον θα περιμένουν το επίδομα θέρμανσης για να ζεσταθούν, όμως ακόμη δεν έχει ανοίξει η σχετική εφαρμογή του TAXISnet στην οποία μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν την σχετική αίτηση, η οποία θα μπορεί να υποβληθεί έως το τέλος Μαΐου του 2017.

Ποιοι θα πάρουν επίδομα θέρμανσης

Άγαμοι με εισόδημα 12.000 ευρώ, κατοικία και ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία μέχρι 100.000

Έγγαμοι χωρίς παιδί με εισόδημα έως 20.000, με ακίνητη περιουσία, η αντικειμενική αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ.
Έγγαμοι με 1 παιδί με εισόδημα έως 22.000, με ακίνητη περιουσία, η αντικειμενική αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!