Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Περιοδεία Θεοδωράκη με κλιμάκιο του Ποταμιού στη Μυτιλήνη
[CNN Greece]: Περιοδεία Θεοδωράκη με κλιμάκιο του Ποταμιού στη Μυτιλήνη

[CNN Greece]: Περιοδεία Θεοδωράκη με κλιμάκιο του Ποταμιού στη Μυτιλήνη

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από χθες, Παρασκευή το πρωί κλιμάκιο του κόμματος «το Ποτάμι » με επικεφαλής το Σταύρο Θεοδωράκη. Στο κλιμάκιο συμμετέχει και ο ευρωβουλευτής Μιλτιάδης Κύρκος.

Χθες συναντήθηκαν με το δήμαρχο του νησιού, Σπύρο Γαληνό, ο οποίος και έκανε αναλυτική περιγραφή των βασικών ζητημάτων που αφορούν στο νησί, όπως θέματα, ενέργειες, στόχους και δυνατότητες του Δήμου Λέσβου. Εξέθεσε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και τη θετική παρέμβασή του κ. Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης, επεσήμανε την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής στήριξης του Δήμου και των κατοίκων καθώς και της χρηματοδότησης του για την ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι ώρα για αντιπολίτευση, αλλά υπάρχει διαθέσιμη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση η οποία πρέπει να διατεθεί για τους νησιώτες που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού- μεταναστευτικού.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε επίσης, ότι θα συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν από τον κ. Γαληνό.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Θεοδωράκη και ενημέρωση του σχετικά με το προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή την επίσκεψη του αυτή προέβη σε ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει:

«8.640 μετανάστες και πρόσφυγες είχε σήμερα το πρωί η Λέσβος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!