Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τα «παιδιά» του Αλέξη» στην πρώτη γραμμή των εκλογών
[CNN Greece]: Τα «παιδιά» του Αλέξη» στην πρώτη γραμμή των εκλογών

[CNN Greece]: Τα «παιδιά» του Αλέξη» στην πρώτη γραμμή των εκλογών

Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Δευτέρα, πολλοί είχαν την αίσθηση ότι παρίσταντο στην «επίσημη πρώτη» της ηγετική ομάδας που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖA τα επόμενα χρόνια.

Στο πάνελ της εκδήλωσης δεν ήταν μόνο ο Αλέξης Τσίπρας . Στο πλάι του βρισκόταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά και στελέχη της νεότερης γενιάς όπως είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος , η Έφη Αχτσιόγλου , ο Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος. Ανάλογο σήμα ανανέωσης δόθηκε και με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν χτες. Τα «παιδιά του Αλέξη» δεν περιορίζονται σε υποστηρικτικό ρόλο, αλλά μπαίνουν στην πρώτη γραμμή.

Οι τρεις

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποτελεί μια από της πιο εμβληματικές φιγούρες του κυβερνητικού σχήματος. Ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού ανήκει στον στενό κύκλο των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα. Τώρα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον σταυρό στην Α’ Αθήνας.

Αυτές οι εκλογές σηματοδοτούν το επόμενο στάδιο στη ραγδαία άνοδο της Έφης Αχτσιόγλου. Η κ. Αχτσιόγλου ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια και θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Συμμετέχει επίσης στον πρωινό καφέ του Μαξίμου που συντονίζει την προεκλογική εκστρατεία.

Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι ένα από τα στελέχη της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνέχεια στην κυβερνητική και κομματική ιεραρχεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!