Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ο παρ’ ολίγον υπουργός Οικονομικών έγινε πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
[CNN Greece]: Ο παρ’ ολίγον υπουργός Οικονομικών έγινε πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

[CNN Greece]: Ο παρ’ ολίγον υπουργός Οικονομικών έγινε πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση τουΓιάννη Μηλιού στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, έπειτα από απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.

Η υπουργός ανακοίνωσε την Δευτέρα τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, κάνοντας λόγο για μια απόφαση αναγκαία, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή, σταθερή και εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ προς όφελος όλων, μετά και τη «ρήξη μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του είχε οδηγήσει τον θεσμό σε αδράνεια και ουσιαστικά, σε αδιέξοδο».

Το γεγονός ότι στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ τοποθετήθηκε ο Γιάννης Μηλιός προκάλεσε έκπληξη, αίσθηση και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι αυτό γιατί ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και πρώην υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τελευταία αρθρογραφούσε εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ από το τρίτο μνημόνιο και μετά, επέκρινε και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε τον ορισμό του στη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!