Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ν. Παππάς: Τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2ο Συνέδριο
[CNN Greece]: Ν. Παππάς: Τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2ο Συνέδριο

[CNN Greece]: Ν. Παππάς: Τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2ο Συνέδριο

«Τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγεσία και τα μέλη της», χαρακτήρισε το Συνέδριο ο υπουργός ΕπικρατείαςΝίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι σε «αυτό το τριήμερο αναμέτρησης με την πραγματικότητα της διακυβέρνησης, συζητήθηκε το πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν οι πολιτικές σε δυσμενές διεθνές πλαίσιο, με κατεστημένους μηχανισμούς σε κράτος και οικονομία να προσπαθούν να υπονομεύσουν το κυβερνητικό έργο».

Όπως είπε ο κ. Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτήρα ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για τη στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς.

«Ο διάλογος ήταν πάρα πολύ πλούσιος, το βάθος του διαλόγου παραπάνω από ικανοποιητικό» ανέφερε ο κ. Παππάς, τονίζοντας, ωστόσο, πως «πρέπει να εξεταστεί στο μέλλον πώς θα οργανώνονται τα συνέδρια, ώστε να είναι πολυπληθή, η διάρκεια και η οργάνωσή τους, με προσυνέδρια, για να είναι πιο οργανωμένος και παραγωγικός ο διάλογος αυτός».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!