Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ν. Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια
[CNN Greece]: Ν. Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια

[CNN Greece]: Ν. Παππάς: Είμαστε ανοιχτοί για αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια

Τις τελευταίες εξελίξεις στα καυτά θέματα των τηλεοπτικών αδειών , του Συμβουλίου της Επικρατείας και του ΕΣΡ, σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς , τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση, έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα λόγω των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ερωτήθηκε για το αν η τροπολογία που θα κατατεθεί θα είναι ίδια με εκείνη που αποσύρθηκε – η οποία προέβλεπε μαύρο στους μη αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς εντός πέντε ημερών – και απάντησε λέγοντας ότι είναι ανοιχτός στον διάλογο για βελτιώσεις. «Έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πάντα προσπάθειες για ευρύτερες συναινέσεις. Αν υπάρχουν ιδέες για βελτίωση και θα τις λάβουμε υπόψη».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτές οι αλλαγές θα αφορούν και την αλλαγή στο χρονικό περιθώριο το για το “μαύρο στα κανάλια”, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Θα μπορούσε να προκληθεί ένας δημιουργικός διάλογος, αν γίνει σοβαρή συζήτηση. Είναι συμφέρον του πολιτικού συστήματος να σταλεί μήνυμα ενότητας του πολιτικού κόσμου» και πρόσθεσε: «Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε προτάσεις για βελτιώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!