Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Π.Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα-Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος
[CNN Greece]: Π.Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα-Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος

[CNN Greece]: Π.Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα-Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος

«Ανυπόστατο» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σύμφωνα με το οποίο μία φράση του στάθηκε αφορμή για να πυροδοτηθούν τα σενάρια για την εκτύπωση δραχμών από τους Ρώσους.

«Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφαντικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία» αναφέρει σε σχετική δήλωση ο κ. Λαφαζάνης και προσθέτει:

«Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό. Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!