Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: ΟΤΟΕ: Κατέρρευσαν οι μύθοι όσων θέλουν να τορπιλίσουν τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς
[CNN Greece]: ΟΤΟΕ: Κατέρρευσαν οι μύθοι όσων θέλουν να τορπιλίσουν τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς

[CNN Greece]: ΟΤΟΕ: Κατέρρευσαν οι μύθοι όσων θέλουν να τορπιλίσουν τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς

«Η Συμφωνία της ΟΤΟΕ με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς , σχετικά με την δημιουργία νέου εταιρικού σχήματος για την διαχείριση των κόκκινων δανείων , διασφαλίζει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων στις υπηρεσίες των κόκκινων δανείων, στο πλαίσιο των Συλλογικών Συμβάσεων (Κλαδικών και Επιχειρησιακών), καθώς και του Κανονισμού Εργασίας», επισημαίνει η ΟΤΟΕ, σε ανακοίνωσή της.

«Ταυτόχρονα κατοχυρώνεται το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης των εργαζομένων που δεν θα θελήσουν να συμμετάσχουν, ΠΡΙΝ τη διαδικασία μετακίνησης στη νέα εταιρεία», σημειώνεται.

«Η συμφωνία αυτή είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις από κανέναν παρά μόνο από όσους θέλουν να τορπιλίσουν την προσπάθεια της ΟΤΟΕ και να υπονομεύσουν τον αγώνα των εργαζομένων που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα», προστίθεται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Η Συμφωνία της ΟΤΟΕ με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, σχετικά με την δημιουργία νέου εταιρικού σχήματος για την διαχείριση των κόκκινων δανείων, διασφαλίζει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων στις υπηρεσίες των κόκκινων δανείων, στο πλαίσιο των Συλλογικών Συμβάσεων (Κλαδικών και Επιχειρησιακών), καθώς και του Κανονισμού Εργασίας, ενώ ταυτόχρονα κατοχυρώνεται το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης των εργαζομένων που δεν θα θελήσουν να συμμετάσχουν, ΠΡΙΝ τη διαδικασία μετακίνησης στη νέα εταιρεία.

Η Συμφωνία αυτή είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις από κανέναν παρά μόνο από όσους θέλουν να τορπιλίσουν την προσπάθεια της ΟΤΟΕ και να υπονομεύσουν τον αγώνα των Εργαζομένων που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Συνάδελφοι,

Η Συμφωνία της ΟΤΟΕ με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, έχει την εγγύηση της ίδιας της ΟΤΟΕ αλλά και του Συλλόγου μας που θα παρακολουθήσουν βήμα – βήμα την εφαρμογή της και θα συμμετέχουν, σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωσή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!