Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: ΟΑΣΘ: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι
[CNN Greece]: ΟΑΣΘ: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι

[CNN Greece]: ΟΑΣΘ: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι

Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους είναι οι εργαζόμενοι τουΟΑΣΘ , οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.

“Το μόνο που ζητούμε είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας (δύο μηνών, ύψους 6 εκατ. ευρώ) και να κάνουμε γιορτές με τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς”, τόνισε μιλώντας στο αθηναϊκό πρακτορείο ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, στη συνεδρίασή τους την Πέμπτη ομόφωνα αποφασίστηκε “να κάνουμε υπομονή και σεβόμενοι τους θεσμούς και τον χρόνο που απαιτούν οι διαδικασίες να περιμένουμε τις εξελίξεις να τρέξουν”.

Την Πέμπτη ψηφίστηκε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών, ύψους 12 εκατ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό, λόγω της διαφοράς του ΦΠΑ (σ.σ. αφορά το διάστημα μέχρι και την 31/12). Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης διατύπωσε την εκτίμηση ότι μέχρι την 8η Δεκεμβρίου 2016, ο οργανισμός θα λάβει τα 12 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!