Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Ντέμπι Χάρι: «Η δόξα ήταν σαν σεξ» – Η Blondie διηγείται τη ζωή της σε πρώτο πρόσωπο
[CNN Greece]: Ντέμπι Χάρι: «Η δόξα ήταν σαν σεξ» – Η Blondie  διηγείται τη ζωή της σε πρώτο πρόσωπο

[CNN Greece]: Ντέμπι Χάρι: «Η δόξα ήταν σαν σεξ» – Η Blondie διηγείται τη ζωή της σε πρώτο πρόσωπο

Το 1974, η Ντέμπι Χάρι και ο εραστής της, ο κιθαρίστας Κρις Στάιν, έφυγαν από το προηγούμενο συγκρότημά τους, τους Stilettoes και έφτιαξαν τους Blondie. Το όνομα ήταν εμπνευσμένο από τους οδηγους που φώναζαν «Hey, Blondie!», στην πλατινέ Ντέμπι Χάρι, όταν εκείνη περνούσε από μπροστά τους. Το συγκρότημα έπαιζε συχνά στο θρυλικό κλαμπ CBGB, της Νέας Υόρκης και άρχισε να ακούγεται στην underground σκηνή της πόλης. Η Ντέμπι Χάρι, στην αυτοβιογραφία της, θυμάται τη μετεωρική άνοδο των Blondie στην κορυφή και τη δική της συμμετοχή στο τρίπτυχο sex & drugs & rock ’n’ roll.

Η δόξα ήταν σαν αφροδισιακό. Στην αρχή…

«Ήταν σαν να κάνεις σεξ, ηλεκτρικόρεύμα διαπέρναγε τα χέρια και τα πόδια σου και ένα «κάψιμο» στη βάση του λαιμού. Ήταν συναρπαστικό, αλλά ταυτόχρονα ήταν και παράξενα αντισεξουαλικό και απογοητευτικό.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για μένα η καλύτερη περίοδος των Blondie ήταν οι πρώτες μέρες του συγκροτήματος, όταν ήμασταν απλώς καλλιτέχνες που πάλευαν στο Lower East Side της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάτι. Κανείς μας τότε δεν είχε χρήματα. Κανείς δεν μιλούσε για επιτυχία. Ποιος ήθελε να είναι επιτυχημένος και mainstream; Αυτό που κάναμε ήταν πολύ καλύτερο.Οι Blondie είχαν γίνει ένα αναγνωρίσιμο όνομα με κάποιο μικρό τρόπο, αλλά κανείς στη μουσική βιομηχανία δεν ασχολούταν μαζί μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!