Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Νιγηριανός 92 ετών έχει 97 συζύγους
[CNN Greece]: Νιγηριανός 92 ετών έχει 97 συζύγους

[CNN Greece]: Νιγηριανός 92 ετών έχει 97 συζύγους

Ο 92χρονος Mohammed Bello Abubakar είναι ο πιο διάσημος πολυγαμικός άντρας στη Νιγηρία, αφού έχει παντρευτεί πάνω από 100 γυναίκες στην πόλη Bida, όπου διαμένει.

Ο 92χρονος κληρικός έχει ζήσει παραπάνω από την πλειοψηφία των 185 παιδιών του, ενώ περιγράφει τους γάμους του με όλες αυτές τις γυναίκες ως «θεϊκό» κάλεσμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent, ο Abubakar, κληρικός, δεν έχει κανένα σπουδαίο εισόδημα, ενώ στο παρελθόν έχει έρθει σε σύγκρουση με τις τοπικές ισλαμικές αρχές, που περιγράφουν το –μεγαλύτερο από το μέσο όρο- νοικοκυριό του ως “λατρεία”.

Τελευταία κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Abubakar πέθανε από μια σύντομη ασθένεια. Ο ίδιος, δηλώνοντας κάτι παραπάνω από ζωντανός, υπογραμμίζει ότι η φήμη περί του θανάτου του αποτελεί δουλειά των δυσφημιστών του, «επειδή ζηλεύουν αυτά που έχει κάνει ο Θεός και εξακολουθεί να κάνει για μένα».

«Αυτό που κάνω είναι θεϊκό κάλεσμα, είναι μια αποστολή και θα συνεχίσω να την φέρνω εις πέρας μέχρι τέλους», σημειώνει.

Ο Abubakar έχει παντρευτεί συνολικά 107 γυναίκες, έχει πάρει διαζύγιο από 10 εξ αυτών, που σημαίνει ότι εξακολουθεί να έχει 97 συζύγου, ενώ όπως λέει, σκοπεύει να συνεχίσει .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!