Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CNN Greece]: Nicola Piovani, Λίνα Νικολακοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή»: Δείτε πρώτοι το video της συνεργασίας τους! (vid)
[CNN Greece]: Nicola Piovani, Λίνα Νικολακοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή»: Δείτε πρώτοι το video της συνεργασίας τους! (vid)

[CNN Greece]: Nicola Piovani, Λίνα Νικολακοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή»: Δείτε πρώτοι το video της συνεργασίας τους! (vid)

«La vita è bella»… «Όμορφη Ζωή»… Ο αισιόδοξος μελωδικός κόσμος του Nicola Piovani αποκαλύπτεται μέσα από τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και την εξαιρετική ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη. Το CNN Greece παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το music video του τραγουδιού που έκλεψε τις εντυπώσεις, σε σκηνοθεσία του Σεραφείμ Ντούσια, πριν καν ακόμα δισκογραφηθεί και θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik Records στο YouTube αύριο, Τρίτη, 8 Οκτωβρίου!

Ο κορυφαίος Ιταλός μελωδιστής, που άρχισε να γράφει με προτροπή του Μάνου Χατζιδάκι και έχει υπογράψει, μέχρι σήμερα, τη μουσική για πάνω από 130 ταινίες, η πολυγραφότατη στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης έδωσαν τα χέρια για έναν κύκλο τραγουδιών σε μουσικές του συνθέτη και ενορχηστρώσεις του Αντώνη Σουσάμογλου.
Το πρώτο μελωδικό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το «Όμορφη Ζωή», ένα τραγούδι που αναφέρεται στη βραβευμένη με Oscar μουσική του συνθέτη για την ταινία «Η ζωή είναι ωραία» που σκηνοθέτησε ο Roberto Benigni. Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ζωντανά, πριν δισκογραφηθεί, το «Όμορφη Ζωή» έκανε αισθητή την παρουσία του, γεμίζοντας κάθε ακροατή με ευαισθησία, τρυφερότητα και αισιοδοξία.
Οπτικοποιώντας το συναίσθημα πως «είν’ όμορφη η ζωή», το music video, που γυρίστηκε σε περιοχές της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σεραφείμ Ντούσια, χρωματίζει τον εσωτερικό κόσμο κάθε θεατή με χαμόγελο, αγάπη κι ελπίδα…
Το δισκογραφικό έργο των Nicola Piovani, Λίνας Νικολακοπούλου και Θοδωρή Βουτσικάκη, υπό τον τίτλο «Όμορφη Ζωή», θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!