Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Νέες σημαντικές επενδύσεις για το OPEN σε νέες πλατφόρμες
[CNN Greece]: Νέες σημαντικές επενδύσεις για το OPEN σε νέες πλατφόρμες

[CNN Greece]: Νέες σημαντικές επενδύσεις για το OPEN σε νέες πλατφόρμες

Mετά από 5 μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και κερδίζοντας συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης, με έμφαση στο δυναμικό κοινό 18-54, το OPEN έχει ξεκινήσει να υλοποιεί τα επόμενα βήματα, επενδύοντας σε νέες πλατφόρμες.

Με το πρώτο στάδιο επενδύσεων να προχωρά βάσει προγραμματισμού, η υβριδική τηλεόραση και η εκπομπή του τηλεοπτικού προγράμματος σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Αυστραλία είναι τα επόμενα σχέδια του σταθμού της Παιανίας που ήδη έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται.

Η εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης θα προσφέρει catch-up λειτουργίες στα προγράμματα, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα του σταθμού και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια χρονική περίοδο σχεδιάζεται να γίνει το launch του OPENWorld, με τον τηλεοπτικό σταθμό να έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επένδυση σεplayoutsυψηλής τεχνολογίας για να καλύψουν την ανάγκη εκπομπής σε Αμερική και Αυστραλία.

Όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατο press event στις εγκαταστάσεις του OPEN ο διευθύνων σύμβουλος του media group, Τζώνη Καλημέρης, «Η κατεύθυνση είναι digital first, όλες οι λειτουργίες του τηλεοπτικού σταθμού, της εφημερίδας και των σάιτ είναι πλέον digital». Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες,τον ερχόμενο μήνα ξεκινούν και οι διαδικασίες εγκατάστασης μιας νέας scheduling platform, η οποία αυτοματοποιεί διαδικασίες στη διαχείριση των τμημάτων προγραμματισμού και ροής προγράμματος, καθιστώντας το OPEN ως τον πλέον σύγχρονο τηλεοπτικό σταθμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!