Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Νέα Δημόσια Υγεία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός το νέο σύνθημα της Αριστοτέλους
[CNN Greece]: Νέα Δημόσια Υγεία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός το νέο σύνθημα της Αριστοτέλους

[CNN Greece]: Νέα Δημόσια Υγεία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός το νέο σύνθημα της Αριστοτέλους

Την πολιτική της «Νέας Δημόσιας Υγείας» θα επιχειρήσει να ξεδιπλώσει το προσεχές διάστημα η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μέσα από μία σειρά παρεμβάσεων, ολοκλήρωση μεταρρυθμίσεων, αλλά και συνεχών επαφών με όλους τους θεσμικούς φορείς, επαφές οι οποίες θα είναι εξαντλητικές.

Αυτό αναφέρει στο CNN Greece ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο δημιουργός του προγράμματος της Ν. Δημοκρατίας για την υγεία. Μάλιστα αναφορά στην «Νέα Δημόσια Υγεία» πραγματοποίησε ο κ. Κοντοζαμάνης και στην ομιλία του στη διάρκεια των Προγραμματικών Δηλώσεων πριν μία εβδομάδα.

Η νέα πολιτική ηγεσία της Αριστοτέλους, θα κληθεί να αποδείξει στην πράξη πλέον, ότι η Νέα Δημόσια Υγεία αλλά και η «Καλύτερη Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες» δεν είναι ένα απλό σύνθημα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης στην ομιλία του, αλλά μία απτή πραγματικότητα.

«Θα φροντίσουμε κάθε ευρώ που δαπανάται να παράγει τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τους πολίτες που χρειάζονται τις υπηρεσίες υγείας. Η ευκαιρία για τη χώρα είναι η τελευταία. Ή τώρα ή ποτέ», είχε επισημάνει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ακόμη, ότι η νέα ηγεσία, θα επιχειρήσει να αυξήσει τους διαθέσιμους πόρους για τις δαπάνες υγείας, ώστε η Ελλάδα να φθάσει τον μέσο όρο δημόσιας δαπάνης για την υγεία, μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ, ένα ζήτημα, στο οποίο πράγματι χωλαίνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!