Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ν.Παππάς: Δεν θα συνεχίσω να παρανομώ αν καθυστερήσει η αδειοδότηση από το ΕΣΡ
[CNN Greece]: Ν.Παππάς: Δεν θα συνεχίσω να παρανομώ αν καθυστερήσει η αδειοδότηση από το ΕΣΡ

[CNN Greece]: Ν.Παππάς: Δεν θα συνεχίσω να παρανομώ αν καθυστερήσει η αδειοδότηση από το ΕΣΡ

«Η κυβέρνηση δεν θα χρειαστεί να φέρει μεταβατική διάταξη για την προσωρινή ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου αν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προχωρήσει άμεσα στην αδειοδότηση των καναλιών » ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς .

Παράλληλα τόνισε ότι «τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε από κοντά με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου, κατ΄αρχήν τα φλέγοντα ζητήματα υποστήριξης και υποδομών τα οποία είναι ανεπίλυτα εδώ και πολλά χρόνια».

«Ξεκινάμε από το ότι η πολιτεία εγγυάται πως το ΕΣΡ θα έχει όλες τις υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κτηριακές εγκαταστάσεις, σε τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται» υπογράμμισε μιλώντας στον Real Fm και συνέχισε:

Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα σημείωσε ότι «και αυτό θα αποτελέσει σημείο συζήτησης με το ΕΣΡ και με βάση το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης θα κινηθεί η κυβέρνηση».

«Δηλαδή αν καταστεί τεχνικά εφικτό η αδειοδότηση να προχωρήσει μέσα στο επόμενο λίγο χρονικό διάστημα, τότε δεν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να προβεί σε μεταβατική νομοθετική ρύθμιση για να καλύψει το κενό, από τώρα μέχρι την αδειοδότηση» πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!