Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης
[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης

[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης

«Από την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι δικοί σας»: αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από το Κερατσίνι οΚυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφτηκε χτες τη γειτονιά του Πειραιά και διεμήνυσε πως εάν εκλεγεί θα είναι στο πλευρό όλων των δημάρχων ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

«Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδαμπροστά» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έκανε την πρώτη του «στάση» στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου και τον υποδέχτηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βρεττάκος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε η πρώτη επίσκεψή του μετά τις αυτοδιοικητικέςεκλογές να είναι σε έναν Δήμαρχο ο οποίος δεν εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.
Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

«Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε από κοινού με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!