Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μητσοτάκης στο Action24: Η 13η σύνταξη είναι ένα ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα (vid)
[CNN Greece]: Μητσοτάκης στο Action24: Η 13η σύνταξη είναι ένα ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα (vid)

[CNN Greece]: Μητσοτάκης στο Action24: Η 13η σύνταξη είναι ένα ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα (vid)

«Την Κυριακή ψηφίζουμε για την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. Με ευημερία, με λιγότερους φόρους, με ασφάλεια, με περισσότερες δουλειές. Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από τη σημερινή κυβέρνηση. Υπάρχει καθολικό αίτημα για πολιτική αλλαγή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Αυτό που κάποιοι ονομάζουν 13η σύνταξη , είναι ένα προεκλογικό επίδομα. Πάντα είχαμε προεκλογικές παροχές. Δεν δίνονται πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, αυτό είναι ξεδιάντροπο», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν θα διέθετα το υπερπλεόνασμα προεκλογικά, δεν θα προέβαινα σε τέτοια κίνηση εκτός προϋπολογισμού και εκτός σχεδιασμού. Και οι συνταξιούχοι είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ξέρουν ότι τους έχει πάρει πολλά και δίνει πολύ λίγα. Υπάρχει εκκρεμότητα της 12ης σύνταξης, της ψηφισμένης μείωσης του αφορολόγητου . Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δεν θα ισχύσει», συνέχισε.

«Αποκρούω χαρακτηρισμούς που δεν έχουν σχέση με πραγματικότητα. Είμαι προοδευτικός κεντροδεξιός φιλελεύθερος πολιτικός. Όση έμφαση δίνω στην αξία της ελευθερίας, άλλη τόση και στην αξία της αλληλεγγύης», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Προτάσσω το στόχο γρήγορης ανάπτυξης μέσω ιδιωτικών επενδύσεων. Αυτό με τον κ. Τσίπρα δεν μπορεί να γίνει. Γι’ αυτό ό,τι λέει για το 2022-23 δεν ισχύει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!