Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε
[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε

[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα των εκλογών «χαρτογράφησε» από το Θησείο, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης , μιλώντας για όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στην χώρα αν κερδίσει η ΝΔ.

«Aπό την καρδιά της πρωτεύουσας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα: Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα! Ψηφίζουμε και ελπίζουμε. Ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία! Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα ανατείλει η φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία αναδρομή από τον Ιανουάριο του 2016 οπότε και εκλέχθηκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τη δέσμευση του «να ενώσω, να μεγαλώσω και να ανανεώσω την παράταξή μας. Να την ξανακάνω την ισχυρότερη πολιτική δύναμη στη χώρα».

«Τήρησα την υπόσχεσή μου. Και έτσι, σήμερα, το κόμμα μας είναι ενωμένο όσο ποτέ. Αλλά και ανανεωμένο όσο ποτέ. Με στελέχη που συνδυάζουν πείρα και φρεσκάδα» συνέχισε συμπληρώνοντας πως «από την πρώτη στιγμή, μίλησα για μια συμφωνία αλήθειας που θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη προς όφελος όλων. Τήρησα αυτήν τη συμφωνία», είπε.

Χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «το ευρύ πατριωτικό ρεύμα όλων των Ελλήνων» που είναι «έτοιμη να εκφράσει όσους ζητούν σιγουριά και πρόοδο».

«Ζητώ, λοιπόν, να μου δώσετε δύναμη να υπηρετήσω τον τόπο μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!