Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Κ. Μητσοτάκης: Το μαύρο στην πολυφωνία και την ενημέρωση δεν θα περάσει
[CNN Greece]: Κ. Μητσοτάκης: Το μαύρο στην πολυφωνία και την ενημέρωση δεν θα περάσει

[CNN Greece]: Κ. Μητσοτάκης: Το μαύρο στην πολυφωνία και την ενημέρωση δεν θα περάσει

Τα βέλη του στην κυβέρνηση έριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με παρέμβασή του λίγο πριν την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε, από το βήμα της Βουλής, αυταρχική την κυβέρνηση, με μόνο μέλημά της την παραμονή στην εξουσία, με κάθε κόστος.

«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό, υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας. Βιώσαμε μεθοδεύσεις με σκοπό την άσκηση πίεσης στου δικαστές που παραπέμπουν σε κράτος ανομίας και όχι σε κράτος δικαίου», είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις πιέσεις που δέχθηκε δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας για προσωπικές του υποθέσεις. Διάβασε δε, την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και προσέθεσε ότι ποτέ δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση γιατί «ποτέ δεν είχαμε προσπάθεια για την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Αναφέρθηκε και στην εφημερίδα “Αυγή” που δημοσίευσε φωτογραφίες για τα προσωπικά δεδομένα ανώτατου δικαστή και σημείωσε ότι «τα δεδομένα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στη Βουλή από τους γνωστούς εργολάβους της λάσπης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!