Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τα μηνύματα Μητσοτάκη, οι αποδέκτες και ο έλεγχος του κόμματος
[CNN Greece]: Τα μηνύματα Μητσοτάκη, οι αποδέκτες και ο έλεγχος του κόμματος

[CNN Greece]: Τα μηνύματα Μητσοτάκη, οι αποδέκτες και ο έλεγχος του κόμματος

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ζήτησε από τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης λίγα λόγια και πολύ δουλειά, όχι αλαζονεία και ρεβανσιστικές τάσεις. Στελέχωσε το κόμμα με πρόσωπα που ανήκουν στο στενό του περιβάλλον, κάτι που καταδεικνύει πως θέλει να έχει τον έλεγχο και της παράταξης για να αποφευχθούν φαινόμενα αρρυθμίας και ελλιπούς οργάνωσης.

Ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πως βασική του επιδίωξη είναι το κόμμα του να διατηρήσει τα αντανακλαστικά του και τους δεσμούς του με την κοινωνία και να μην εισέλθει σε μία φάση χαλάρωσης.

«Η πολιτική δράση μας να απλωθεί. Και δύναμή μας να παραμείνει η ενότητά μας», δήλωσε με νόημα στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχτεί φαινόμενα και συμπεριφορές που θα θέσουν σε δοκιμασία τη συνοχή της γαλάζιας παράταξης.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του έκανε αναφορά και στη διεύρυνση της επιρροής της ΝΔ στην κοινωνία. «Ως κυβέρνηση διεκδικούμε να είμαστε η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ως παράταξη πρέπει να γίνουμε το προοδευτικό ρεύμα όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων», είπε. Και δεν είναι τυχαία καθόλου αυτή του η τοποθέτηση, καθώς χτυπά καμπανάκι σε όλα τα στελέχη, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και να μην επιδείξουν αλαζονεία. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «όπλα της κυβέρνησης της ΝΔ, παραμένουν η αλήθεια, η δουλειά και οι χειροπιαστές λύσεις στα προβλήματα, και σύμμαχος η πολιτισμένη πολιτική συμπεριφορά». Η τελευταία του αυτή φράση μάλιστα σχολιάστηκε έντονα στα πηγαδάκια των στελεχών, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που συμπεριφέρονται, αλλά και τοποθετούνται όλοι όσοι ανήκουν στη ΝΔ.

Επίσης για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ενωτικός, υπογραμμίζοντας πως στόχος του είναι, με το έργο που θα γίνει να ενώσει όλους τους πολίτες σε ένα μεγάλο προοδευτικό ρεύμα αναγέννησης της Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!