Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αίσιο τέλος στην απαγωγή μετά από έξι μήνες
[CNN Greece]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αίσιο τέλος στην απαγωγή μετά από έξι μήνες

[CNN Greece]: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αίσιο τέλος στην απαγωγή μετά από έξι μήνες

Τίτλοι τέλους στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη , ο οποίος είναι πλέονελεύθερος κοντά στην οικογένειά του , έπειτα από έξι μαρτυρικούς μήνες στα χέρια των απαγωγέων.

Η απαγωγή έληξε με την έφοδο των αστυνομικών στο τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων, μια μάντρα αυτοκινήτων λίγο έξω από το Ρέθυμνο, το πρωί της Δευτέρας. Κατά την αστυνομική επιχείρηση, απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας, ενώ συνελήφθησαν και 8 Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επτά Κρητικούς και έναν Θεσσαλονικιό. Κάποιοι από αυτούς έχουν ποινικό μητρώο. Τα πρώτα μέλη της σπείρας που απήγαγε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη είχαν εντοπιστεί από την αρχή της απαγωγής. Ωστόσο οι αρχές δεν γνώριζαν που κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία και έπειτα από παρακολούθηση των μελών της σπείρας από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε το κρησφύγετο και αποφασίστηκε η επέμβαση.

Πρόκειται για την απαγωγή που έχει κρατήσει περισσότερο από οποιαδήποτε στην Ελλάδα, με τους πιο σκληρούς και αποφασισμένους δράστες, που γνωρίζουν πολύ καλά πως θα «ισοπεδώσουν» την ψυχολογία μιας ολόκληρης οικογένειας. Μιας οικογένειας που από την αρχή αυτής της περιπέτειας «φώναζε» με κάθε τρόπο που μπορούσε ότι δεν υπάρχει το ιλιγγιώδες ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς, που άγγιζε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!