Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Μία διαφορετική Μέρκελ: Η καλλιέργεια πατάτας, η φιλοζωία και η Εθνική Γερμανίας (pics&vid)
[CNN Greece]: Μία διαφορετική Μέρκελ: Η καλλιέργεια πατάτας, η φιλοζωία και η Εθνική Γερμανίας (pics&vid)

[CNN Greece]: Μία διαφορετική Μέρκελ: Η καλλιέργεια πατάτας, η φιλοζωία και η Εθνική Γερμανίας (pics&vid)

Ένα νέο, πιο λαοφιλές πρόσωπο δείχνει η καγκελάριος της Γερμανίας,Άνγκελα Μέρκελ ενόψει των εκλογών της επόμενης εβδομάδας στις οποίες διεκδικεί μία τέταρτη θητεία. Μετά τις «φιλικές» συναναστροφές της με έναν σκύλο, τη βόλτα της σε λαϊκή αγορά και τα τραγούδια, η Μέρκελ έδωσε μία συνέντευξη Τύπου σε… παιδιά αποκαλύπτοντας πολλές προσωπικές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, η καγκελάριος βρέθηκε μπροστά σε ένα ακροατήριο παιδιών ηλικίας 6-14 ετών και απάντησε σε όλες τις εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις που οι νεαροί «δημοσιογράφοι» τόλμησαν να της απευθύνουν.

Η Μέρκελ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μετεκλογικά με την Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και την Αριστερά (Die Linke), ενώ δήλωσε ότι το Διαδίκτυο και η ψηφιακή πολιτική θα αποτελέσουν βασικές προτεραιότητες της επόμενης θητείας της. Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τους Προέδρους της Ρωσίας και των ΗΠΑ, εξήγησε ότι έχει συχνή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και τόνισε ότι όταν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις, πρέπει κανείς να συζητά ήρεμα και να βρίσκει συμβιβαστικές λύσεις.

Το μήνυμά της πέρασε η καγκελάριος και σε ό,τι αφορά τον ρατσισμό, όταν ένα από τα παιδιά την ρώτησε για τις διαφορές στο χρώμα του δέρματος των ανθρώπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!