Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Μετεγγραφές φοιτητών: Παράταση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου
[CNN Greece]: Μετεγγραφές φοιτητών: Παράταση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

[CNN Greece]: Μετεγγραφές φοιτητών: Παράταση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

Έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2016 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η παράταση αποφασίστηκε λόγω τεχνικού προβλήματος στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 14/10 έως την Κυριακή 16/10. Όπως διευκρινίζεται, το πρόβλημα οφειλόταν σε συντήρηση των συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2016 το σύστημα επανατέθηκε σε λειτουργία. Το παρόν σύστημα των μετεγγραφών φοιτητών αφορά φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, που δεν έχουν εξαντλήσει τα προβλεπόμενα εξάμηνα του κύκλου σπουδών στο τμήμα φοίτησής τους.

Παράλληλα, οι εισαχθέντες με την κατηγορία του ποσοστού 5%, οι οποίοι εγγράφονται στα ΑΕΙ από τις 14/10 έως και τις 21/10, μπορούν, εφόσον έχουν εγκαίρως παραλάβει τους κωδικούς τους από το Τμήμα εγγραφής τους, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.

Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η εγγραφή και η παραλαβή των κωδικών τους εντός της ανωτέρω προθεσμίας, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!