Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Μέγκαν και Χάρι: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος την απόφαση τους
[CNN Greece]: Μέγκαν και Χάρι: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος την απόφαση τους

[CNN Greece]: Μέγκαν και Χάρι: Ποιος είναι ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος την απόφαση τους

Η βασίλισσα το έμαθε… σχεδόν τελευταία, όπως συμβαίνει συνήθως με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Ποιος ήταν, όμως, ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από το παλάτι και τα επίσημα καθήκοντά τους;

Ο Έλτον Τζον. Έτσι, τουλάχιστον, λέει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη «πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή». Ο Έλτον Τζον ήταν πολύ στενός φίλος της μητέρας του Χάρι, Νταϊάνα και όπως λέει η ίδια πηγή στην εφημερίδα, στάθηκε «σαν βράχος» στο ζευγάρι και μιλούσε μαζί τους κάθε μέρα όσο εκείνοι έπαιρναν τις αποφάσεις τους.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αισθάνεται την υποχρέωση να προστατεύσει τα παιδιά της Νταϊάνα μετά το θάνατό της και γι’ αυτό έχει υπερασπιστεί κατ’ επανάληψη το Χάρι και τη Μέγκαν μετά από «φαρμακερά» εναντίον τους δημοσιεύματα.

AP Photo/Chris Pizzello

Ο ίδιος ο τραγουδιστής ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση, ωστόσο εκπρόσωπός του είπε ότι «ο Έλτον υποστηρίζει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους. Νοιάζεται πολύ και για τους δύο τους, αλλά και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και θεωρεί ότι οι αποφάσεις που παίρνει το ζευγάρι λαμβάνονται με μοναδικό γνώμονα το καλό των ιδίων και του παιδιού τους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!