Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [CNN Greece]: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Παναθηναϊκός
[CNN Greece]: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Παναθηναϊκός

[CNN Greece]: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Παναθηναϊκός

Οι οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν φέρει σε οριακό σημείο την κατάσταση του «τριφυλλιού» που κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό.

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Τετάρτη (14/03), καθώς είχε τέσσερις δικαστικές υποθέσεις να αντιμετωπίσει. Το χειρότερο όλων ήταν πως παρότι για τις τρεις υπήρχε σιγουριά για εξωδικαστική λύση, εν τέλει εκδικάστηκαν κι αυτές κανονικά. Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το φάσμα της επιβολής ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών, όχι όμως μόνο μια φορά αλλά τέσσερις. Διότι εκδικάστηκαν κανονικά οι υποθέσεις των ΓενςΒέμερ, Σεμπάστιαν Λέτο, ΜάικλΕσιέν και ΧοσέΒερντούΝικολάςΤοτσέ.

Στην περίπτωση του πρώτου, υπήρχε βεβαιότητα πως θα γίνει κανονικά η εκδίκαση αφού οι δυο πλευρές δεν είχαν κανένα σημείο επαφής και δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποια συμφωνία για τα οφειλόμενα. Ο δικηγόρος του Γερμανού αμυντικού, μάλιστα, είπε μεταξύ άλλων πως «η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό , ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!». Η πλευρά του Παναθηναϊκού ανταπάντησε πως δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης που «έκατσε» στο συμβόλαιό του να αξιώνει τόσα χρήματα κι από μια τέτοια υπόθεση να κινδυνεύει να εξαφανιστεί ένας Σύλλογος όπως το «τριφύλλι». Ο ΠάρηςΑτλαμάζογλου, δικηγόρος του Βέμερ, απάντησε αφοπλιστικά «αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί».

Αμέσως μετά την πρώτη εκδίκαση, ακολούθησαν οι άλλες τρεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!