Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Το MBA που ανοίγει «παράθυρο» στο μέλλον της Αθλητικής Διαχείρισης στην Ελλάδα
[CNN Greece]: Το MBA που ανοίγει «παράθυρο» στο μέλλον της Αθλητικής Διαχείρισης στην Ελλάδα

[CNN Greece]: Το MBA που ανοίγει «παράθυρο» στο μέλλον της Αθλητικής Διαχείρισης στην Ελλάδα

Ποια είναι τα soft skills που χρειάζεται ο επαγγελματίας του Sports Management σήμερα; Ποιες γνώσεις αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εύρυθμης και επιτυχημένης λειτουργία μιας ομάδας; Τι είναι τα Ε-sports και ποιος ο ρόλος τους στον Αθλητισμό; Πώς είναι να μαθαίνει κάποιος τα «μυστικά» του κλάδου από τα έμπειρα στελέχη ενός μπασκετικού συλλόγου και, μάλιστα, του κορυφαίου στη χώρα μας;

Απαντήσεις σε αυτά, αλλά και σε πολλά ακόμα ανάλογα ερωτήματα, έρχεται να δώσει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του IST College , το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία, που οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου ΜΒΑ για την Αθλητική Διαχείριση στην Ελλάδα. Οι λάτρεις των σπορ θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για να αποτελέσουν το «αύριο» του Sports Management και, μάλιστα, σπουδάζοντας επί ελληνικού εδάφους.

MBAers με τη σφραγίδα του «τριφυλλιού»

Έμπειρα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, θα διδάσκουν στο IST College, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους ενδιαφερόμενους και να δημιουργήσουν MBAers ! Εξειδικευμένοι επαγγελματίες με διοικητικές γνώσεις γύρω από τον τρόπο λειτουργίας ενός αθλητικού συλλόγου, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση του budget, το ανθρώπινο δυναμικό, τα social media, το marketing, τις χορηγίες και τον τρόπο της γενικότερης ανάπτυξης μιας ομάδας, θα μοιράζονται με τους φοιτητές τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και τα μυστικά, που θα τους βοηθήσουν να ξεκινήσουν μία λαμπρή σταδιοδρομία σε ένα πολλά υποσχόμενο κλάδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!