Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Μαξίμου κατά ΝΔ για τη «συμφωνία αλήθειας»
[CNN Greece]: Μαξίμου κατά ΝΔ για τη «συμφωνία αλήθειας»

[CNN Greece]: Μαξίμου κατά ΝΔ για τη «συμφωνία αλήθειας»

Εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας και πολιτικής απελπισίας χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου αυτό που η ΝΔ ονομάζει «συμφωνία αλήθειας».

Όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι «τις τελευταίες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα και φυσικά έχει σιωπήσει εκκωφαντικά».

Ένα από αυτά τα θέματα είναι «η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, τα οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά.

Επίσης, η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της κας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του. Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο.

Καμία απάντηση φυσικά δεν δόθηκε. Η «συμφωνία αλήθειας» την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιφέρει, δεν περιλαμβάνει απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.

Αναφέρουν ακόμα ότι «η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες «μεταρρυθμίσεων», με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι η ελληνική κοινωνία θα υποστεί όλα όσα έχει αποφύγει με την διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!