Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μαξίμου για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Οι μάσκες έπεσαν στη ΝΔ – Δεν θέλουν την τήρηση του Συντάγματος
[CNN Greece]: Μαξίμου για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Οι μάσκες έπεσαν στη ΝΔ – Δεν θέλουν την τήρηση του Συντάγματος

[CNN Greece]: Μαξίμου για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Οι μάσκες έπεσαν στη ΝΔ – Δεν θέλουν την τήρηση του Συντάγματος

Την αρνητική απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του Μιχάλη Καλογήρου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη , με την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης ζητούσε τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αλλαγή ηγεσίας στη Δικαιοσύνη , σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση. Η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ. Δεν θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε; Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της; Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι αρνητική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του Μιχάλη Καλογήρου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη , με την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης ζητούσε από τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναινέσει για την αλλαγή ηγεσίας στη Δικαιοσύνη .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!