Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Μαράια Κάρεϊ: Μήνυση από τη νταντά των παιδιών της για κακομεταχείριση και οφειλές
[CNN Greece]: Μαράια Κάρεϊ: Μήνυση από τη νταντά των παιδιών της για κακομεταχείριση και οφειλές

[CNN Greece]: Μαράια Κάρεϊ: Μήνυση από τη νταντά των παιδιών της για κακομεταχείριση και οφειλές

All I want for Christmas is you, τραγουδάει η Μαράια Κάρεϊ , αλλά αυτά τα Χριστούγεννα το μόνο που μάλλον θέλει η ίδια είναι την ησυχία της, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η πρώην νταντά των παιδιών της.

Το TMZ γράφει ότι η 49χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Μπουργκές, η οποία ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τη Μαράια Κάρεϊ από τα τέλη του 2017 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2018. Η μήνυση, μεταξύ άλλων αφορά σε μη καταβληθέντες μισθούς.

Κι ενώ τα ποσά δεν έχουν γίνει ξεκάθαρα, η Μπουργκές ισχυρίζεται ότι η Μαράια Κάρεϊ δεν είχε μετρήσει σωστά τις ώρεςεργασίας της και της χρωστάει χρήματα. Η Μπουργκές είχε συμφωνήσει να παίρνει 25 δολάρια την ώρα για να προσέχει τα δίδυμα παιδιά της τραγουδίστριας, Μορόκαν και Μονρόε. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, έδωσε στην δημοσιότητα μια δήλωση που αναφέρει:

Στην μήνυσή της, όμως, η νταντά, λέει ότι η Μαράια Κάρεϊ δεν της επέτρεπε να κάνει διαλείμματα, όπως απαιτεί ο νόμος της Καλιφόρνια, ούτε για γεύμα ούτε για ξεκούραση. Και παρόλο που δεν διευκρινίζει το ωράριό της, ωστόσο γίνεται σαφές ότι εργαζόταν «όλο το εικοσιτετράωρο» γι’ αυτήν. Η Μπουργκές ισχυρίζεται ότι ταξίδευε μαζί με την τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο, φροντίζοντας τα παιδιά της, μια εργασία για την οποία δεν αμείφθηκε επαρκώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!