Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Οι Μάγισσες του Πούτιν: Κάνουν ξόρκια για να είναι ισχυρή η Ρωσία (video)
[CNN Greece]: Οι Μάγισσες του Πούτιν: Κάνουν ξόρκια για να είναι ισχυρή η Ρωσία (video)

[CNN Greece]: Οι Μάγισσες του Πούτιν: Κάνουν ξόρκια για να είναι ισχυρή η Ρωσία (video)

Σκηνές στη Ρωσία που παραπέμπουν σε «σκοτεινή» ταινία συνωμοσίας και τελετές μυστικισμού έφερε στο φως της δημοσιότητας το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek».

Φορώντας μαύρους μανδύες, ενώνουν τις «απόκοσμες» δυνάμεις τους για να είναι γερός και δυνατός ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ παράλληλα κάνουν ξόρκια για να δυναμώσει η Ρωσία.

Είναι οι αποκαλούμενες και «μάγισσες του Πούτιν ».

«Αυτός που ακούει αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε τη μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από το λόγο μου», λέει μία από τις επικλήσεις τους.

Όπως σημειώνει το «Newsweek», οι μάγισσες αυτές αποτελούντην «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών», η οποία ένωσε ξανά τις μαγικές της δυνάμεις την περασμένη Τρίτη, σε μια έπαυλη στην Μόσχα.

Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειαζόταν τη βοήθειά τους.

Η επικεφαλής της «Αυτοκρατορίας», Αλιόνα Πολύν, δεν δίστασε μάλιστα να κάνει δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ λέγοντας ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά. Σε αυτά οι μάγισσες δεν έκαναν μόνο ξόρκια για να δυναμώσει ο Πούτιν, αλλά έριξαν και τις κατάρες τους στους αντιπάλους τους.

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!», βροντοφώναξαν όλες μαζί…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!