Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μάχη στη Βουλή λίγο πριν το Eurogroup
[CNN Greece]: Μάχη στη Βουλή λίγο πριν το Eurogroup

[CNN Greece]: Μάχη στη Βουλή λίγο πριν το Eurogroup

Στην Βουλή αναμετρώνται σήμεραΑλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας και λίγο μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο.

Το Μαξίμου θεωρεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο κατανοώντας-όπως λένε κύκλοι του- πως η αξιολόγηση θα κλείνει και αποδίδεί στην αμηχανία της την κατάθεση ερώτησης από τον κ. Μητσοτάκη προς τον πρωθυπουργό για θέματα εγκληματικότητας και το λεγόμενο άβατο των Εξαρχείων.

Όπως και να’ χει απ’ όλες τις πλευρές εκτιμάται ότι η σημερινή συζήτηση στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού δεν θα περιοριστεί στα Εξάρχεια, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας με κυρίαρχο αυτό της συμφωνίας με τους δανειστές.

Χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αφήσει αιχμές και για το προσφιλές θέμα του ΣΥΡΙΖΑ όταν επιτίθεται στην ΝΔ, αυτό της διαπλοκής και των σκανδάλων.

Στο θέμα της διαπραγμάτευσης το Μαξίμου εξακολουθεί να επιμένει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εκείνες για πολιτική συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα και επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι σε παρασκηνιακό επίπεδο εξελίσσονται διεργασίες μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των επικεφαλής των θεσμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!