Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Λοβέρδος για Novartis: Ο τελευταίος σπασμός του «Ρασπούτιν»
[CNN Greece]: Λοβέρδος για Novartis: Ο τελευταίος σπασμός του «Ρασπούτιν»

[CNN Greece]: Λοβέρδος για Novartis: Ο τελευταίος σπασμός του «Ρασπούτιν»

«Τελευταίο σπασμό του “Ρασπούτιν”» χαρακτήρισε ο ΑνδρέαςΛοβέρδος τηνάσκηση δίωξης σε βάρος του για την υπόθεση Novartis , υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που δείχνουν κατάχρηση εξουσίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είπε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του αλλά υπάρχουν καινούργια στοιχεία προς την αντίθετη κατεύθυνση.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ούτε πήγα από ασυλίες, ούτε είπα είστε αναρμόδιοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε, μάλιστα, πως επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους μάρτυρες» για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα».

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής δήλωσε πως ένας εκ των φανερώνμαρτύρων επειδή μηνύθηκε για την κατάθεσή του πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος τι είχε πει».

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε δε, πως η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη ξαναστέλνει τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

«Ο ‘’Ρασπούτιν’’ τι είχε πει; “Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον“. Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, συμπληρώνοντας:

Υπενθυμίζεται ότι χτες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, ΕλένηΤουλουπάκη, ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!